BOUWTEKENINGEN

PUNCTUEEL, SNEL & BETROUWBAAR

Bouwtekeningen graag geëxporteerd als .pdf document.

Om tekeningen snel en correct te kunnen plotten hebben wij een .PDF bestand van u nodig. Hartelijk bedankt!

Specialisten voor bouw en techniek

Aan de bouwsector wordt een speciaalservice verleend ten aanzien van de reproductie van bouwtekeningen en bouwbestekken. HT Repro heeft namelijk een rijke ervaring opgebouwd in het reproduceren van technische documenten. Voor tekenkamers van technische bedrijven en met name voor architect en bouwbedrijf.  Altijd in snelle topkwaliteit, punctueel op tijd geleverd en dus betrouwbaar. In een optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Punctuele topkwaliteit

Uw tekeningen worden gerold, of keurig gevouwen naar A4.

Wij gebruiken het juiste materiaal en apparatuur voor technische tekeningen. Tekeningen worden geplot in zwart-wit of kleur en naar wens gerold of keurig gevouwen naar a4-formaat.

Ook kunnen wij uw tekeningen in alle formaten lamineren voor duurzamer gebruik in de bouwsector.

Bouwtekeningen kunnen digitaal aangeleverd worden als .PDF document of wij scannen/kopieren uw originele tekening. Kom gerust langs.

Digitaliseren

Bij HT Repro is het mogelijk om tekeningen te laten digitaliseren. De originelen kunnen in elk formaat worden ingescand, gekopieerd en gedigitaliseerd.

Het gedigitaliseerde document kunnen wij vervolgens aan u meegeven als bestand via USB, of natuurlijk digitaal naar u e-mailen.

Oudere documenten worden zorgvuldig en met respect ingescand, gedigitaliseerd en mogelijk opgeschoond om tot een kwalitatief resultaat te komen.

Verleng levensduur van oudere tekeningen door digitalisering.

Populaire diensten

Posters
Stickers
Inbinden

Contact

+31(0)13 528 54 22

Voor (aan)vragen en advies.

info@htrepro.nl

Voor uw vragen en het verzenden van uw bestanden.

Belgiestraat 1

5061 KG Oisterwijk