VORMGEVING

VAN CONCEPT TOT REALISATIE

Vormgeving & Advies

Heeft u niet de mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken dan hebben wij een vast aantal ontwerpers in dienst die dit voor u kunnen verzorgen. Wij verzorgen voor u het ontwerp van bijvoorbeeld huisstijlen, uitnodigingen, posters en flyers van idee tot en met het eindproduct.

(Nieuwe) huisstijl & concept

Van concept tot realisatie. Wij creëren een nieuwe huisstijl, of gebruiken een bestaande huisstijl bij het realiseren van nieuwe producten, zoals visitekaartjes en briefpapier. Ook kunnen wij uw bestaande huisstijl archiveren, bewaken en toepassen.

Opmaak/desktop publishing

Natuurlijk kunnen wij u helpen en adviseren met het drukklaar maken van uw opmaak. Eventuele opmaakkosten worden altijd transparant en in overleg met u afgesproken.

Door bestanden op de gewenste manier aan te leveren, maakt u ons blij, maar ook uzelf, door opmaakkosten en tijd te besparen.

Vectoriseren

Soms zijn afbeeldingen, zoals logo’s, niet meer beschikbaar in de geschikte kwaliteit/resolutie.

Zeker voor grootformaat is er dan de vraag naar een zogenaamd ‘vector-bestand’ dat oneindig vergroot kan worden zonder kwaliteitsverlies. Wij kunnen uw afbeelding zo nauwkeurig en precies mogelijk nabootsen tot een kwaliteit die oneindig is!

Tekst over bovenstaande afbeelding.

Populaire diensten

Textiel (bedrukking)
Belettering
Geboortekaartjes
Grootformaat

Contact

+31(0)13 528 54 22

Voor (aan)vragen en advies.

info@htrepro.nl

Voor uw vragen en het verzenden van uw bestanden.

Belgiestraat 1

5061 KG Oisterwijk