HT REPRO

UW PARTNER IN PRINTING

Eindeloze mogelijkheid

HT Repro Oisterwijk heeft een ruime keuze uit diverse afwerk mogelijkheden. Inbinden op verschillende manieren zoals blok- of setlijmen, inbinden in Wire-o, leveren van 4-rings presentatiemappen of lijmen met een linnen rug. Andere vormen van afwerking zoals, perforeren, snijden op maat of rillen behoren tot onze standaard afwerkmogelijkheden.

Zakelijk & particulier

HT Repro werkt al 30 jaar professioneel samen met honderden bedrijven, maar ook particulier bent u bij ons meer dan welkom. Zakelijk & particulier staat er een team voor u klaar. Luisterend en adviserend denken wij mee in uw communicatiebehoeften.

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar wordt een afgeronde service gegeven in ondermeer kopiëren, digitaliseren, plotten, kwalitatief drukwerk en de afwerking daarvan. Een klantgericht team van deskundige medewerkers staat voor u klaar met een persoonlijke service en een effectief advies.

Modernste apparatuur

HT Repro beschikt over een geavanceerd machinepark

HT Repro beschikt over een up-to-date en uitgebreid machinepark. Met specifieke OCE-apparatuur voor iedere vorm van reproductie. Onder andere via digitale laser- en inkjetprints, inzetbaar afhankelijk van het nagestreefde doel.

Altijd het juiste materiaal

Van belang is dat er op het juiste, meest ideale materiaal wordt gereproduceerd.

HT Repro heeft het in huis: papier en enveloppen, idempapier, overheadsheets, zelfklevend stickerpapier, karton, kunststof, calques, polyester, folie, linnen en transparant. In alle gewenste diktes, kleuren en met glad of geruwd oppervlak.

U maakt uw keuze uit een brede monstercollectie en HT Repro adviseert u daar graag bij.

In alle gewenste diktes, kleuren en persing.

Finishing touch

Populair: wire-o ringband

HT Repro rondt zijn werk voor u graag helemaal af. Met verfijnde finish-technieken die uw opdracht helemaal tot zijn recht laten komen. Ongeacht om het gaat om vergaren, rillen, snijden, perforeren of boren. Maar ook om al dan niet thermisch inbinden met metalen of kunststof ring, ordner binding, lijmen, brocheren, nieten, lamineren, plastificeren, opplakken of monteren. 

Specialismen

Creatief

Heeft u niet de mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken dan hebben wij een vast aantal ontwerpers in dienst die dit voor u kunnen verzorgen. Wij verzorgen voor u het ontwerp van bijvoorbeeld huisstijlen, uitnodigingen, posters en flyers van idee tot en met het eindproduct.

Zelfs op textiel

Wij bedrukken textiel voor o.a. bedrijfskleding en foto-cadeaus met illustraties, teksten of foto’s. Textiel kunt u ook zelf aanbieden. Onze folies zijn in verschillende kleuren te krijgen en te combineren voor uw bedrijfskleding of gelegenheid in oplages van 1 tot en met 100 stuks. Ook het bedrukken van Full Colour op textiel is mogelijk.

Bouwtekeningen

Aan de bouwsector wordt een speciaalservice verleend ten aanzien van de reproductie van bouwtekeningen en bouwbestekken.

Gelegenheidsdrukwerk

Voor gelegenheidsdrukwerk zijn er diverse mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze aan materialen met bijpassende enveloppen. HT Repro helpt u met de vormgeving en inhoud van o.a. rouwkaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en drukwerk voor een jubileum.

Contact

+31(0)13 528 54 22

Voor (aan)vragen en advies.

info@htrepro.nl

Voor uw vragen en het verzenden van uw bestanden.

Gasthuisstraat 20

5061 PB Oisterwijk