HISTORIE

30+ jaar ervaring

December 1992 is HT Repro begonnen met haar activiteiten op het gebied van kopiëren, in een pand aan de Beneluxstraat 4a, met een oppervlakte van 75 m². Eerst met A4, later kwamen daar A3 afdrukken bij. Met een gestage groei kwamen daar al snel diverse vragen en opdrachten binnen. In de loop van 1995 zijn wij met grootformaat begonnen. Het lichtdrukken en kopiëren van tekeningen, daar was en is nog steeds grote vraag naar. Toen waren we een volwaardig Copyshop.

Hierna kwam langzaam de vraag om kleur afdrukken. Het eerste kleuren apparaat werd in 1996 geplaatst. Hierdoor werd de behuizing te klein. Uitbreiding was noodzakelijk om de klanten en het werk goed te kunnen bedienen. De werkvloer werd verdubbeld, een magazijn en kantoor erbij en dit samen op 150 m2 op het zelfde adres.

In de zomer van 1998 verhuisde we dan ook naar een ander pand (Beneluxstraat 6a) om verder door te groeien. Ons personeels-bestand verdubbeld en machines verbeterd en vernieuwd. In de loop van 2002 zijn we ons meer gaan richten op digitale drukwerk. Ook kleinschalige vormgeving van bedrijfsdrukwerk tot particuliere uitnodigingen neemt HT Repro aan.

Nu kunnen wij in fullcolor afdrukken maken ter grootte van een postzegel tot 1,5 meter breed. Dankzij onze grootformaat fullcolor printers.

Door toename op het gebied van digitaal printing en sign/grootformaat, moest HT Repro in 2009 verhuizen naar een grotere lokatie. Dit werd de Nijverheidsweg 19 te Oisterwijk.

Inmiddels levert HT Repro producten door heel Europa. Een andere specificatie van HT Repro is directmailing geworden.

In het voorjaar van 2012 werd ons pand doorverkocht en moesten we terug verhuizen naar een locatie op de Beneluxstraat. De activiteiten van HT Repro is uitgebreid met het beplakken van stickers op gevels en andere materialen. Nadat ook hier de huurbaas het pand heeft verkocht zijn we nu verhuisd naar de Belgiëstraat. Een licht en open gebouw waar we nu met plezier uw opdrachten verwerken.

HT Repro is een volwaardig repro/copyshop, maar ook een bedrijf voor digitaal printing, waarbij u terecht kunt voor uiteenlopende reprografische opdrachten. Nog altijd staat de klantvriendelijkheid en gericht meedenken centraal. Zo kunt u te allen tijde bij ons terecht, voor bijvoorbeeld kleuren folders, bestekken, kerkboekjes, posters, rouwdrukwerk, uitnodigingen en bouwtekeningen.