HISTORIE

30+ jaar ervaring

HT Repro begon in december 1992 met kopieerwerkzaamheden in een pand aan de Beneluxstraat 4a. Wat startte met A4-kopieën, breidde snel uit naar A3-afdrukken en andere diensten. Al in 1995 introduceerden we grootformaat afdrukken, met name voor het kopiëren van technische tekeningen, waarvoor toen én nu veel vraag bestaat.

In 1996 werd de eerste kleurenprinter geïnstalleerd, waardoor uitbreiding noodzakelijk werd. Onze werkruimte verdubbelde naar 150 m², inclusief een magazijn en kantoor. In 1998 verhuisden we naar Beneluxstraat 6a om verdere groei mogelijk te maken, met een verdubbeling van ons personeelsbestand en modernisering van onze apparatuur.

Vanaf 2002 verlegden we onze focus naar digitaal drukwerk en begonnen we ook met kleinschalige vormgeving, variërend van bedrijfsdrukwerk tot particuliere uitnodigingen. Met onze grootformaat fullcolor printers kunnen we nu afdrukken produceren van postzegelformaat tot 1,5 meter breed.

In 2009 verhuisden we naar de Nijverheidsweg 19 in Oisterwijk om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar digitaal printen en grootformaat signages. Inmiddels leveren we producten door heel Europa en hebben we directmailing toegevoegd aan ons dienstenpakket.

Het voorjaar van 2012 bracht ons terug naar de Beneluxstraat, waar we ons assortiment uitbreidden met het beplakken van stickers op diverse oppervlakken. Na de verkoop van dat pand verhuisden we in januari 2019 naar de Belgiëstraat. Echter, in juli 2023 moesten we wederom verhuizen vanwege een verkoop van het pand.

Nu zijn we gevestigd in het voormalige pand van Drukkerij Den Boogaard. Hier hopen we langere tijd te blijven. Het nieuwe pand is licht en open, omgeven door groen, en gemakkelijk bereikbaar via een doorgaande weg van woonwijk naar het centrum. Onze diensten zijn hier uitgebreid met boekbinding met softcover.

HT Repro is uitgegroeid tot een volwaardige repro/copyshop en een specialist in digitaal printen. Wij staan klaar voor al uw reprografische opdrachten, met een sterke focus op klantvriendelijkheid en meedenken. Bij ons kunt u terecht voor kleurenfolders, bestekken, kerkboekjes, posters, rouwdrukwerk, uitnodigingen, bouwtekeningen en meer.

Bezoek ons in ons nieuwe pand en ervaar onze uitgebreide service en klantgerichte aanpak.