Printwerk

Kwalitatief drukwerk in elke oplage en alle formaten. Met diverse materialen en gewichten. Enkel- of dubbelzijdig. In kleur of zwart-wit.

Reproductie

O.a. Kopiëren, plotten en scannen en het (re)produceren van eenvoudige tot complexe digitale bestanden maar ook van posters en mega-affiches.

Afwerking

Verfijnde finish-technieken die uw opdracht helemaal tot zijn recht laten komen. O.a. inbinden, vergaren, rillen, snijden, perforeren of boren.

Signing

Diverse soorten signing in alle vormen en maten. Opvallende reclame zoals spandoeken, belettering, displays, bedrijfskleding en nog veel meer…

Vormgeving

Heeft u niet de mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken dan hebben wij een vast aantal ontwerpers in dienst die dit voor u kunnen verzorgen.

Huisstijl

Van concept tot realisatie. Wij creëren een nieuwe huisstijl, of gebruiken uw bestaande huisstijl bij het realiseren van nieuwe producten.

Textiel

Wij bedrukken (uw) textiel met op maat gemaakte afbeeldingen/vormen. Strakke logo’s, duidelijke tekst of afbeeldingen met verschillende kleuren.

Bouwtekeningen

Aan de bouwsector wordt een speciaalservice verleend ten aanzien van de reproductie van bouwtekeningen en bouwbestekken.

Stickers/etiketten

Van eenvoudige etiketten tot hardklevende en weerbestendige stickers. Op maat en in alle vormen.

Familiedrukwerk

Voor o.a. trouw-, rouw- en geboortekaarten. Gepersonaliseerd en individueel. Wij maken eventueel een ontwerp voor u.